Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rokokko3255 Oliwia CC (3819 niezalogowanych)
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Tak Helvete powiedz to głośno jestem chory. Zobaczysz jak ci ulży.
Zgłoś wpis
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
GosiaAurelia napisał:
Tak Helvete powiedz to głośno jestem chory. Zobaczysz jak ci ulży. wystarczy że mówisz to za mnie dra til helvete parasitt !
Zgłoś wpis
4 Posty

(dnc)
Wiking
alexkawa napisał:
jasta102 napisał:
Gosiu nie denerwuj się
jesteś bardzo apetyczna
ja tam bym Cię bardzo chętnie...
ze smakiem

Janek nie wiem co to za "filia", ale na pewno na to maja nazwe eksperciD

Tam karol, tu Janek, no no.
Był tu taki jeden, marianek.
Jak już go wszyscy mieli dość, to podlizywał się protekcjonalnie nazywając ludzi po imieniu, skamląc o aprobatę. Zenujący jesteś, a niby taki hop do przodu.
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
No w końcu Helvete, mimo twoich obraźliwych słów. Jestem z ciebie dumna że przyznałeś się do choroby. I kończę tą nawet nie wiem jak nazwać ''rozmowę'', bo to nie u mnie powinieneś się leczyć.
Zgłoś wpis
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
GosiaAurelia napisał:
No w końcu Helvete, mimo twoich obraźliwych słów. Jestem z ciebie dumna że przyznałeś się do choroby. I kończę tą nawet nie wiem jak nazwać ''rozmowę'', bo to nie u mnie powinieneś się leczyć. dra til helvete :*
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Wow
Zgłoś wpis
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
GosiaAurelia napisał:
Wow sprawdź glupku lepiej co to znaczy
Zgłoś wpis
4 Posty

(dnc)
Wiking
No ale tak właśnie kończą tani efekciarze i pozoranci. Aleksander Kawiński, któremu się upierdoliło, że jest Macedoński. Smutek i żal. Po tym pajacu musiał ci zostać kawałek sznurka - chyba wiesz co z nim zrobić
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Wow ale Helvete napisałeś to sam?? BRAWOOO!! BRAWOOO! no z każdej minuty na minute lepsze postępy, zdolniacha.
Zgłoś wpis
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
alexkawa napisał:
Karol.Ky napisał:
GosiaAurelia napisał:
Helvete czy jakoś tam ....Po 1 Morde to masz ty ''prostaku o mózgu pantofelka'' jeżeli wiesz co to jest...po 2 co ty możesz wiedzieć o siłowni??? a po 3 to cię pouczę i powiem ci że jesteś tak zwyczajnie głupi ze szkoda na ciebie tracić czas bo i tak nigdy nie spadnę do tak niskiego poziomu jak ty.....a jak masz problemy ze sobą a widzę że tak to ci bardzo współczuję....biedny chłopak.

Ale pantofelek nie ma mózgu, tylko makro i mikronukleus

Karol widac na BIO zajawiony jestes na maksa, bo nie przepuszczasz takich naduzyc szacun !

Taki zawod, bo ja jeszcze z tych magistrow do ktorych sie trzeba bylo uczyc!

PS
Jak czytam niektore posty to jakbym Waclawa slyszal @ Dratilhelvete
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok